Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu

Zaterdag 26 mei 2018

Open Dag 

opendag201801

Open huis  tussen 13.00-16.00 op locatie De Slinger 42. Proeflessen mogelijk en om 14.00 uur workshop nieuw orkest  "het Muzieklab"! 

Op zaterdag 26 mei 2018 vindt de jaarlijkse Open Dag plaats  op de 3e en 4e verdieping boven Theater Aan de Slinger (De Slinger 42) van 13.00 tot 16.00 uur.

Dit is hét moment om te komen kijken wat het HMC allemaal in huis heeft en om een proefles te nemen!

Tijdens deze dag kunt u informatie krijgen over ons lesaanbod, er zijn muziekoptredens (onder het genot van een kopje koffie/thee/limo en een stukje appeltaart!) en open lessen waarin muziekdocenten en leerlingen van het HMC laten zien en horen hoe zij (leren) musiceren. Bij alle open lessen en optredens kan iedereen vrijblijvend naar binnen lopen. Iedereen die komt, kan bovendien zelf uitproberen welk instrument haar of hem ligt.


Om 14.00 uur is er een workshop waarin je kunt kennismaken met het Spelenderwijs orkest "Muzieklab". Vind je het leuk om samenspeelervaring op te doen maar ook om  anderen tegen te komen die het net als jij leuk vinden om samen muziek te maken. Kom dan langs met je instrument. Mocht je nu al weten dat je mee wilt doen met deze workshop stuur dan vast een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv leeftijd, instrument en aantal jaren les. Weet je het nu nog niet dan mag je ook gewoon komen binnenvallen!