Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

20jaarmetinstrumenten

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu

Vanaf zondag 30 september 

Start lustrumjaar '20 jaar HMC'

HMC 20 jaar logo DEF 1 vierkant LI

Na 20 jaar les gegeven te hebben in Houten weten we één ding zeker: 'Muziek raakt iedereen!'

Met veel extra activiteiten brengen wij dit lustrumseizoen al het moois dat in onze lessen gebeurt naar buiten. Save the date, want er komen veel leuke dingen aan.


Ons verjaardagsfeest start op zondag 30 september om 15.30 uur in de foyer van Theater Aan de Slinger met het eerste concert in de serie ‘Ontdek 10 topcomponisten’ met Bach, Vivaldi en Mozart door het Vredeborchtrio.


Op zondag 7 oktober is de HMC muziekroute (onderdeel van het festival Gluren bij de buren). In 12 concerten op 4 locaties kunt u in de ongedwongen sfeer van de woonkamer genieten van minstens 40 leerlingen en enkele docenten. Zij laten horen dat muziek hen raakt! Kijk voor het gedetailleerde programma op:https://www.muziekschoolhouten.info/319-gluren-bij-de-buren-2018


Op zaterdag 3 november bent u om 20.00 uur welkom in de Rabobankzaal van Theater Aan de Slinger voor de lustrumeditie van het pianocafé. Naast de gretige amateurpianisten van alle niveaus wordt er een muzikale verrassing verzorgd door enkele pianodocenten en is er gratis lustrumtaart.


Zin om te zingen? Kom langs op zondag 11 november om 14.30 bij het Zangcafé in de foyer van Theater Aan de Slinger. Een gelegenheid om te zingen en te luisteren onder het genot van een drankje; voor iedereen, beginners, gevorderden, jong en oud. Het thema is Happy Tunes ter ere van het feestje HMC 20 jaar en Aan de Slinger 10 jaar. Zie ook www.zangcafe.nl


Hou onze agenda in de gaten op deze website want er komt nog veel meer!