Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

20jaarmetinstrumenten

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu

Zondag 3 februari 2019

Serie Foyerconcerten 

HMC 20 jaar logo DEF 1 vierkant LI

Op zondag 3 februari om 15.30 uur kunt u luisteren naar het tweede concert in de serie 'Ontdek 10 topcomponisten' door trio Markel, Baker, van der Meulen.

Ontdek 10 topcomponisten in 3 concerten in de Foyer van Theater Aan de Slinger

Aan de hand van 10 topcomponisten wordt de muziekgeschiedenis van de laatste 3 eeuwen voor het publiek onthuld met muziek, beeldreportages en kernachtige introducties.
Drie voortreffelijke ensembles “vertonen” de muziek van 10 prominente componisten uit achtereenvolgens de 18e, 19e en 20e eeuw van de westerse muziekgeschiedenis. Verspreid over de verschillende landen|culturen in Europa als Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Italië, maar ook Rusland en Argentinië.
Prachtig repertoire in de sfeervolle laagdrempelige omgeving van de foyer van Theater Aan de Slinger. Zo kun je deze serie concerten kort typeren.
Hier krijgen luisteraars, volwassenen en kinderen, bekend met deze muziek of niet, de geoefende luisteraar of het onbeschreven blad, de kans door te dringen in de muziek die gemaakt werd in de 3 laatste eeuwen in de verschillende landen van Europa, aan de hand genomen door “10” topcomponisten.

In dit concert Schumann, Chopin en Finzi door Johann Markel, piano, Matthew Baker, bariton en Tineke van der Meulen, klarinet

Meer informatie over dit concert vanaf januari.

Het derde en laatste concert in de se   rie:

Zondag 31 maart 2019 Stravinsky, Piazzolla en Prokofiev door Trio Aurora: Cathrine de Mos-Starberg, Amber Hill | fagot, Erzsike Kövy | piano

Deze concerten worden mede mogelijk gemaakt door:

logo fententer van vlissingenfonds     KFH Staand RGB grootPrins Bernhard Cultuurfonds RGB logokopielogo elise mathildefonds