Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu

Over de lessen

Muziek spelen en oefenen is goed voor de ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Lees daar meer over op onderstaande twee websites: 

muziekmaaktslim

dwdd over muziekles


Bij het HMC bepalen de docenten zelf de prijzen van de lessen en hoe zij les geven. Vrijwel alle docenten bieden muziekles aan zoals bij een muziekschool gebruikelijk is, individueel en in groepen.

Eigenlijk is alles mogelijk bij het HMC: wil je groepsles of individueel, wekelijks, tweewekelijks of af en toe, kort of lang les, bij jou thuis of op de muziekschool, alles is doorgaans bespreekbaar. Daarbij zijn er bij het HMC tal van ensembles of orkesten waarin je kunt samenspelen met anderen. Bijna alle docenten houden één of meer keren per jaar een leerlingenuitvoering. Het HMC organiseert gemeenschappelijke uitvoeringen zoals het kerstconcert en de einduitvoering waaraan leerlingen en ensembles van verschillende docenten deelnemen.

De tarieven van de muzieklessen en ensembles zijn verschillend per docent. Bij sommige docenten krijgen houders van een U-pas korting op het lesgeld.