Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu

Pianocafé

pianocafePianodocenten van het Houtens Muziek Collectief toveren de JTSzaal van Theater Aan de Slinger om tot Pianocafé. Een ontmoetingsplaats waar amateurmusici van 18 jaar en ouder hun liefde voor de muziek delen met elkaar en met een publiek.
Een formeel én een informeel speelmoment!

Om 20.00 gaat de zaal open voor publiek en is er koffie en thee. Om 20.15 begint het concert. Er klinkt veel pianomuziek in alle stijlen, maar ook andere instrumentalisten/ zangers zijn welkom. Tijdens het concert kun je rekenen op een aandachtig publiek. Na afloop wordt er uitgebreid nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje. Ondertussen wordt er op de achtergrond naar hartenlust gemusiceerd.

Is pianospelen jouw hobby en vind je het leuk je enthousiasme met anderen te delen? Meld je dan aan voor het concert via onderstaand mailadres of kom spontaan langs om te luisteren en/of te spelen tijdens het informele gedeelte van de avond. Andere instrumentalisten die graag een keer samen met een pianist optreden kunnen zich aanmelden via hetzelfde mailadres. Er zijn altijd pianodocenten aanwezig om te begeleiden en te repeteren.

Locatie: JTSzaal van Theater Aan de Slinger.
19.00 uur: samenspelrepetities/ inspelen
20.00 uur: zaal open voor publiek
20.15 uur: aanvang concert
21.15 - 23.00 uur: nazit/ open podium
Toegang: vrijwillige bijdrage

Voor vragen en aanmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk in de agenda voor de data van de pianocafe’s.