Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu

Suggesties en klachten

Het HMC hecht zeer aan een hoge kwaliteit van de lessen en docenten. Daarom stellen wij aan onze docenten de eis dat zij een conservatorium- of soortgelijk diploma hebben. Ook alle docenten hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (voorheen: Verklaring van goed gedrag) overlegd aan het bestuur van het HMC.

Vanzelfsprekend zijn uw ideeën, suggesties, opmerkingen om onze lessen en concerten te verbeteren van harte welkom. U kunt uw suggesties doorgeven aan de coördinatoren van het HMC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klachtenfunctionaris

Als u niet tevreden bent met de gang van zaken in het HMC, horen we dit graag van u. Uiteraard kunt u uw klacht direct bespreken met de docent. Dat maakt de zaken helder en brengt een oplossing vaak dichtbij. Bent u niet tevreden met het resultaat of ziet u er tegen op om rechtstreeks de betrokkene te benaderen, dan kunt u uw klacht doorgeven aan een klachtencoördinator. Op dit moment vervullen de coördinatoren van het HMC-bureau deze rol. Op de contactpagina staan hun contactgegevens. De klachtencoördinatoren zullen via hoor- en wederhoor zorgen dat een klacht afdoende wordt afgehandeld.